Fashion showcase

Marc’s Hairlounge neemt regelmatig deel aan prestigieuze fashionshows, waar we onze vaardigheden kunnen laten zien op de prachtige kapsels van schitterende modellen.

Tijdens deze shows gelden er vaak geen regels en soms geldt zelfs: hoe gekker, hoe beter. Het grote aantal verschillende modellen en haartypes biedt de perfecte gelegenheid om onze creativiteit de vrije loop te laten en te experimenteren met verschillende stijlen en technieken. We zijn dan ook ontzettend trots op het resultaat en delen deze foto’s graag met u.

Dames showcase

Bij Marc’s Hairlounge weten we raad met alle haartypes, ongeacht de uitdaging. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een breed scala aan diensten.

Naast kleuren en knippen bieden we ook professionele extensions aan van merken als Greath Length en Balmain. We verzorgen ook bruidskapsels met een proefkapsel om ervoor te zorgen dat het perfect past bij uw grote dag. En als u op zoek bent naar een unieke manier van ontharen, werken we met threading of khite, een traditionele Aziatische methode van epileren met een touwtje. Laat ons uw haarwensen vervullen en een geweldige ervaring bieden!

Heren showcase

De salon van Marc’s Hairlounge in Wierden vormt het bruisende hart van onze hairstylingactiviteiten.

Als allround kapsalon staan wij klaar voor zowel jong als oud, zowel dames als heren. Of je nu komt voor een simpele knipbeurt of een complete make-over van je kapsel, bij ons kun je rekenen op persoonlijke aandacht en een uitstekende service.

Onze ervaren hairstylisten zijn getraind in de nieuwste knip- en kleurtechnieken en gebruiken enkel hoogwaardige haarproducten om jouw haar in topconditie te brengen. Of je nu op zoek bent naar een trendy kapsel of juist een klassieke look, wij zorgen ervoor dat je met een verzorgde coupe de deur uitgaat.

Online afspraak