Een bezoek aan Marc’s Hairlounge in Wierden zorgt altijd voor een goed gevoel. In een ontspannen sfeer word je vriendelijk geholpen door Marc en zijn team. Samen met jou bekijken ze welk kapsel het beste past bij jouw gezichtsvorm, persoonlijkheid en uitstraling. Uiteraard bieden ze hierbij vrijblijvend advies over de conditie en verzorging van je haar. Vakmanschap, goede producten, oog voor mode en trends en vooral persoonlijke aandacht zorgen ervoor dat je met de juiste coupe de salon verlaat.

Marc’s Hairlounge is een allround kapsalon voor jong en oud, dames en heren, voor zowel trendy als verzorgde kapsels. Het is belangrijk dat elke klant zich thuis voelt in de salon van Marc Basaur en zijn team. Je kunt er ‘gewoon’ naar de kapper gaan, maar je kunt ook genieten van de speciale aandacht voor jou en je haar. Bij Marc’s Hairlounge weten ze namelijk dat een goede coupe je blij maakt en zelfvertrouwen geeft!

Bekijk ons kapsalon

In een notendop

De salon in Wierden is gevestigd aan de Nijverdalsestraat 17 in Wierden. Hier verzorgen wij trendy en verzorgde kapsel.

Marc’s Hairlounge verzorgt niet alleen uw kapsel, maar Marc zelf werkt ook regelmatig mee aan fashion shows tijdens de Amsterdam International Fashion Week. Hij heeft samengewerkt met bekende namen zoals Addy van den Krommenacker, Percy Irasquin, Tommy Hilfiger, Badgley Mischka en Bleu Blood. Daarnaast verzorgt het team van Marc’s Hairlounge ook graag de hairstyling van modellen bij regionale shows.

Het kapsel

Bij Marc’s Hairlounge zijn we altijd op de hoogte van de laatste haartrends en werken we dagelijks aan mooie kapsels. Ons doel is om jouw wensen zo goed mogelijk na te streven. Omdat iedereen anders is, inclusief hun haar, denken we graag met je mee. We kunnen passende kapsels voorstellen op basis van de vorm van je hoofd en zo tot het beste resultaat komen. Dat is tenslotte wat je van ons mag verwachten, toch?

Locatie & team

Heeft ons portfolio u overtuigd en wilt u graag een keer langskomen? U kunt ons vinden op Nijverdalsestraat 17, tegenover de fietsenwinkel van den Broeke op het plein bij restaurant ELEVEN. Als u niet bekend bent in Wierden, is onze kapsalon gemakkelijk te vinden via Google Maps. U kunt uw auto of fiets gemakkelijk parkeren aan de rand van de weg, en parkeren is in heel Wierden gratis.

Ons team bestaat uit vier deskundige kappers, waaronder één kleurenspecialiste die gespecialiseerd is in het creëren van de perfecte kleur voor uw haar. Zij staan altijd voor u klaar en helpen u graag met uw haarwensen. Het is goed mogelijk dat u een band opbouwt met één van onze kappers. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om bij het online reserveren te kiezen voor deze persoon. Wij vinden het belangrijk dat u zich bij ons thuis voelt en een prettige ervaring heeft tijdens uw bezoek.

Download onze app

Download iOS AppDownload Android App
“ Échte aandacht voor de klant. Wij knippen haar dat past bij jouw persoonlijkheid en uitstraling. ” Afspraak inplannen
Online afspraak