Een bezoekje aan Marc’s Hairlounge in Wierden geeft altijd een goed gevoel. In een relaxte sfeer word je vriendelijk geholpen door Marc en z’n crew. Samen met u bekijken we welk kapsel past bij u gezichtvorm,persoonlijkheid en uitstraling. Uiteraard bieden wij u hierbij vrijblijvend advies over de conditie en verzorging van uw haar. Vakmanschap, goede producten, oog voor mode en trends en vooral persoonlijke aandacht, zorgen dat je met de juiste coupe weer naar huis gaat. Marc’s Hairlounge is een allround salon voor jong en oud, dames en heren, trendy en verzorgd.

Elke klant moet zich thuis voelen in de salon van Marc Basaur en z’n crew. Je kunt er ‘gewoon’ naar de kapper gaan, maar je kunt ook genieten van de speciale aandacht voor jou en je haar. Want bij Marc’s Hairlounge weten ze dat een goede coupe je blij maakt en zelfvertrouwen geeft!

Bekijk ons kapsalon

In een notendop

De salon in Wierden is gevestigd aan de Nijverdalsestraat 17 in Wierden. Hier verzorgen wij trendy en verzorgde kapsel.

Naast het verzorgen van uw kapsel, werkt Marc ook regelmatig mee aan fashionshows op het Amsterdam international FasionWeek. Met namen zoals Addy van den Krommenacker,Percy Irasquin,Tommy Hilfiger Badgley Mischka en Bleu blood. Ook bij regionale shows verzorgt de crew van Marc’s Hairlounge graag de hairstyling van de modellen.

Het kapsel

Bij Marc’s Hairlounge zijn wij op de hoogte van de laatste haar-trends en mogen wij dagelijks werken aan mooie kapsels. Wij zorgen ervoor dat uw wensen zo goed mogelijk worden nagestreefd. Omdat elke mens verschillend is (en zo ook het haar), denken wij daarnaast ook graag met u mee. Zo kunnen wij afhankelijk van de vorm van uw hoofd passende kapsels voorleggen en zo tot het beste resultaat komen. Dat is ten slotte wat u van ons mag verwachten, toch?

Locatie & team

Hebben wij u mogen overtuigen met ons portfolio en wilt u graag een keer langskomen? Dan kunt u ons vinden aan de Nijverdalsestraat nummer 17, tegenover fietsenwinkel van den Broeke op het plein bij Crumz & de Oale Marckt. Bent u niet bekend in Wierden, dan is onze kapsalon gemakkelijk te bereiken via Google Maps. U kunt uw auto of fiets gemakkelijk kwijt aan de rand van de weg. Parkeren is in heel Wierden gratis.

Ons team bestaat uit 3 knippers. Het is goed mogelijk dat u naar uw bezoek een band opbouwt met één van onze kapsters of kapper. Daarom bieden wij de mogelijkheid om bij online reservering te kiezen voor deze persoon.

Download onze app

Download iOS AppDownload Android App
“ Échte aandacht voor de klant. Wij knippen haar dat past bij jouw persoonlijkheid en uitstraling. ” Afspraak inplannen
Online afspraak